30 Haziran 2013 Pazar

Takı Alışverişim



            Max mağazasında bu yeni sezon bilezikleri görünce dayanamadım aldım.Fiyatı 14,90 TL olması lazım.Aslında biraz pahalı ama çok beğendim.Kot şort beyaz bir bluz ve bu bilezikler harika bir kombin olabilir.



            Bunlarda çocuk reyonundaki takılar dı.Gördüğünüz gibi fiyatları baya düşmüş.3 çift küpeye 3 Tl gibi komik bir rakam ödedim.Filli küpem bu ara favorim.Kulağımdan çıkmaz oldu :)



             Tırnağa yakın kısıma takılan yüzükler bu yaz moda.Ama malesef ellerim küçük olduğu için hiçbiri olmuyordu parmaklarıma.' gün önce mağazaya uğradığımda bunları gördüm ve hemen denedim.Large olmasına rağmen parmaklarıma olması beni çok sevindirdi.Mediumu malesef yoktu oyüzden yorum yapamıyorum.



           Bunlarda bu yaz favori bilekliklerimin genel fotoğrafı.Bu kadar değil hepsi malesef :s Artık koyacak yerim kalmadı.Durmak lazım.

29 Haziran 2013 Cumartesi

Afrodit Paris Lipstick 11



            İlginç ama bu ruja bayıldım.Kavun tadında bir ruj.Nemlendirici kullanmaya gerek kalmıyor.Kendisi nemlendirici özellikte.Kalıcılığı fena değil.Rengine zaten bayıldım.Fiyatı şaşırtıcı ucuzlukta :) 3 TL.Rujun kabı da enteresan.Ben sevdim.Sizce nasıl duruyor?

23 Haziran 2013 Pazar

NYC Expert Last 404 Ruj



           Bu ruju Kadıköydeki Watsons mağazasında beğenmiştim ama kalmamıştı ürün.Bugün Buyaka AVM deki Watsons ta görünce hemen aldım.Hemende sürdüm.Kalıcılığı iyi.Rengi zaten muhteşem.Dudaklarınıza önceden balm sürmenize gerek yok.Sanki ruj yokmuş gibide hafif.Ben çok beğendim.Fiyatı 4,99 TL.

Günün Alışverişi


          NYC marka ojelerde 3 al 2 öde kampanyası vardı.Üstelikte ojeler 2,99 tl olunca hemen attım sepetime.Birde rujunu denemek istedim ve bu güzel rengi seçtim.Fondötenin testerı yoktu.Ne çıkarsa bahtıma diyerek aldım.Rimmel London ın tüm ojelerinde indirim varken metal rush serisini bu ojeyle tamamlamış oldum.Rimelde beni kazıklamışlar.Ben 7,90 diye aldım.Meğerse o indirimden öyle kalmış fiyatı 13,90 TL dan aldım.Umarım iyidirde vermiş olduğum paraya değer.



           Bu güzel siyah-krem renkli clutch çanta benim oldu :) Çok düşündüm ama en sonunda almaya karar verdim.Fiyatı 59,95 TL.



            Bu bardak altlığınıda dün erkek arkadaşımla Kadıköyden aldık.4 lü olarak satılıyordu.Bir tanesi bana yeter dedim ve bu sewimli kertelenkeleli olanı aldım :) 4 tanesi 19,90TL.

Essence Floral Grunge Koleksiyonu


           Bu seriden sadece üstteki gördüklerinizi aldım.Tek memnun kaldığım ürünü malesef allık oldu.Ojelerini sürmek diğer ojelere göre zordu.Onlarla ilgili ayrıntılı açıklamayı Poliship adlı bloğumda bulabilirsiniz.



           Allığı malesef tozutuyor ama yinede kullanımı zor değil.Esmer olmama rağmen bu rengi rahatlıkla kullanabiliyorum.Çünkü pigment yapısı oldukça zayıf.Asıl rengini elde etmek için birkaç kez fırça darbesi yapmanız gerekiyor.Kalıcılığı çok iyi değil.Gün içerisinde bir veya iki kez tazelemeniz gerekebilir.Beyaz tenlilere daha çok yakışacağını düşünüyorum.Ama yinede bu ara vazgeçilmezim oldu.Rengini gerçekten çok beğendim.


           Rossmann mağazasından almıştım.Yakında Gratis mağazalarında da rastlayabiliriz.Fiyatı 8,90 TL.


           

Bingo Sert Yüzey Temizleyicisi

            Evim mis gibi ferahlık koksun hemde çok iyi temizlensin diyorsanız bu ürün tam sizin için.Daha suya dökerken kokusu sizi büyülüyor.Bebek kokularını andıran bir kokusu var.Gün boyu bu koku kalıyor.Hafif koyu beyaz renkli olan bu yüzey temizleyici kirleri de çok güzel çıkartıyor.Şu ara favorim bu oldu.5 çeşiti daha var incelemek için Tık Tık .Fiyatına gelecek olursak yanlış hatırlamıyorsam 3,95 TL 

22 Haziran 2013 Cumartesi

Max Mağazası Takı Alışverişi



           Kıyafet ve babet bulma ümidiyle girdiğim mağazadan takı alıp çıktım.Açıkçası fiyatları çokda ucuz değil.Ama ilk görüşte aşk olunca hemen taktım takıştırdım.Yüzüğümü çok sevdim.Her kıyafetle rahatlıkla kullanıyorum.Kuyruğu ve gagası rahatsız etmiyor.Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 11.90 TL



           Bu etnik tarzdaki bileklik fotoğraftaki duruşundan çok daha güzel.Tek kötü yanı biraz ağır.Oda gümüş renkteki boncuklarından kaynaklanıyor.Bu güzelliğin fiyatı ise 16.99 TL idi.
           Ben Ümraniye deki Max mağazasından aldım.Başka nerede bulunur bilmiyorum açıkçası.

10 Haziran 2013 Pazartesi

NYC 4'lü far - 968 Cupcakes & Coffee


           Hadi gözümüz aydın :) Artık watsons mağazalarında NYC markasının sadece ojeleri değil diğer ürünleride satılıyor.Mağazada ilk gördüğümde standın başında baya bir durup inceledim.Arkadaşlar bu ne hız.Ne renk oje beğendiysem kalmamış :) Bende bu güzel farı ve birde maskarasını denemek için aldım.Haa tabi ojesiz olmaz bir tanede simli top coat niteliğinde oje aldım.Bu ojeyi diğer bloğum poliship.blogspot.com da bulabilirsiniz.



           Esmer olduğum için bu renkler beni açtı.Özelliklede mor tonunu sevdim.Kalıcılığı çok iyi değil belki ama 6 saat sizi idare edebiliyor.Standa 2 farklı rengi vardı.Ben bu tonunu seçtim.İyiki de seçmişim.



            Kaplumbağalarımdan dolayı kollarım genelde çiziliyor.Yukarıdaki topaklanma sıpalarımın çizik ve batıklarından ötürü oldu.Fotoğrafta tam net çıkmamış ama soldan ikinci olan daha gümüş renkli sağdaki ise beyaz tonda.Fiyatına gelecek olursak 9 TL olması lazım.

Katmerli Lif



            Bu ara aksilikler peşimi bırakmıyor.Birde üstüne ülkemde gelişen can sıkıcı olaylar eklendi.Bir nebze kafamı dağıtabilmek için bugün bu güzel lifi örmeye başladım.Şimdilik bukadar örebildim.Kolum ağrıdığı için bıraktım.Eeee antremansızım.Bayadır örgü örmüyordum.Sonucu sizlerle paylaşırım.İplerin markasını merak ederseniz nakonun Bonbon marka ipi.