15 Eylül 2013 Pazar

Vaseline Essential Moisture Nemlendirici ve Total Moisture El Kremi


        Vaseline markası 1870 yılında Robert Chesebroug ' un toprağın derinliklerinden gelen ve dikkate değer cilt iyileştirme özelliğine sahip, mineral açısından zengin ve %100 doğal bir ürün olan petrolyum jelini bulmasıyla ticaretleştirildi.
        3 farklı çeşit olan aloe fresh, essential moisture ve cocoa butter isimli nemlendirici,el kremi ve dudak kremlerine sahip.


         Sağlıklı bir cildin %90 ı sudur.Cildimize vücudumuzu korumasını sağlayan gücü ve esnekliği veren bu özelliğidir.Ama malesef gün içerisinde cildimiz bu suyun yarısını kaybetmekte.Vaseline essential moisture cildimize nüfus ederek içeriğinde bulunan A ve E vitamini sayesinde cildimizin su dengesi korur ve besler.Hergün sağlıklı ve canlı hissetmemizi sağlar.




        Saf yulaf özleri içeren bu çok katmanlı nemlendirmeye sahip el kremi çabuk emilime sahip.Günlük kullanımda bu el kremini ve vücut nemlendiricisini kullanıyorum.Cocoa butter ın el kremini ve dudak kremini ise ofisimde kullanıyorum.
        Hala bu markayla tanışmadıysanız tanışmanızı tavsiye ederim.Ben beğenerek kullanıyorum.Üstelik indirim dönemlerinde fiyatları oldukça uyguna geliyor.
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder